Nanna Bøttcher

Nanna Bøttcher

Nanna Bøttcher er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2005. Hun har bl.a. medvirket i Æblet på Mammutteatret, Sex & Vold på Husets Teater og Made in India på Odense Teater og Teater Grob. I sæ-son 2009/10 var hun en del af Teater Momentums skuespillerensemble VOL 3.0 og har desuden medvirket i den omdiskuterede forestilling Pretty Woman A/S. Nanna Bøttcher er endvidere medudvikler af det satiri-ske, kunstneriske protestparti Dukkepartiet.

På Aarhus Teater har Nanna Bøttcher tidligere medvirket i Fobiskolen, Kødkarrusellen, TV2 teaterkoncerten Hele verden fra forstanden. Fra sæson 2015/16 blev hun fast i Aarhus Teaters ensemble og har siden været med i bl.a. Snedronningen, Familien der kunne tale om alt, En kvinde uden betydning, Fakiren fra Bilbao og Erasmus Montanus i 2017 samt Den Gode Vilje, musikforestillingen Momentet, Christian Lollikes Hospitalet, Biedermann og brandstifterne, Friheden, Dancer in the Dark.

Senest har hun spillet Magdelone i genopsætningen af Erasmus Montanus og Klytaimnestra i Orestien. Hun medvirkede også i opsætningen af David Bowies musical Lazarus, familieforestillingen Pagten og musikforestillingen Lyden af de skuldre vi står på. 

Nanna Bøttcher kan i sæson 20/21 opleves i Den Vægelsindede, Kærlighedens forrykte former og Leonora Christina - Sandhedens Dronning. 

Vi kan mærke hinanden - også publikum - i rummet
Nanna Bøttcher