Christian Hetland

Christian Hetland

Christian Hetland er uddannet skuespiller i 2004 fra Statens Teaterskole og var i 00’erne ansat på Aarhus Teater, hvor han bl.a. medvirkede i Fobiskolen, Melampe, Dans og Verdens ende samt TV2 teater-koncerten Hele verden fra forstanden og Cabaret.

I 2007 spillede Hetland med i den danske thriller Cecilie. Herefter arbejdede han som freelancer i København, hvor han bl.a. medvirkede i Wienerballader på Det Kongelige Teater, genopsætning af Fobiskolen på Ny Aveny og Aarhus Teater og Alting Mødes på Det Flydende Teater. Christian Hetland har bl.a. også spillet med i børne- og ungdomsfore- stillingerne In Real Life, Too på Teater ZeBU, Alias Teaterproduktions Fucking Fattig samt Deadline på Teatret St.Tv.

I sæson 15/16 vendte han tilbage som ensembleskuespiller på Aarhus Teater, hvor han bl.a. har kunnet opleves i Snedronningen, Til mine brødre, Kaldet, Den gode vilje, Narnia, My Heartache Brings All the Boys to the Yard, Biedermann og Brandstifterne. De seneste sæsoner har han medvirket i Friheden, Dancer in the Dark og Parasitterne og han spillede Apollon i det græske drama Orestien.

I sidste sæson var han med i Svend Åge Madsens Se Dagens Lys, familieforestillingen Pagten og Kaj Munks Ordet, der fik en Reumert som Årets Forestilling.

I denne sæson kan han opleves i Den Vægelsindede, Et Juleeventyr, Leonora Christina - Sandhedens Dronning og Kærlighed efter lukketid.