Rundvisninger

Dato

Se kalender

Pris

80 kr. per person


Sæsonen igennem er der på udvalgte dage offentlige rundvisninger med mulighed for at gå teatret efter i krogene. Vores dygtige rundviser fortæller om husets historie, om arkitekturen og om udsmykningen. Turen går rundt i hele huset – til de forskellige scener, værksteder, rekvisitkælder mv.  Der kan være prøver på scener eller i prøvesale, travlhed på værksteder eller andet der medfører, at vi ikke kan garantere, at turen går forbi alle scener og værksteder. Men I vil uden tvivl få en anderledes og spændende oplevelse. 

Vores rundvisninger starter altid ved teatrets hovedtrappe i Teatergaden og varer ca. 1 time Entreen er 80 kr. (55 kr. for skoleelever og studerende).

OBS! Vi gør opmærksom på, at rundvisningen ikke egnes til gangbesværede, da vejen går ad trapper.

Rundvisning i sommerferien

Scenerne ligger øde hen - men vi åbner dørene for jer! 

Vi starter uden for teatret for at blive klogere på alle de historier, der er på facaden. På rundvisningen inden for skal vi et smut forbi Store Scene og se på den smukke udsmykning i salen.

Vi kigger også forbi vores finurlige rekvisitlager og værkstederne, hvor vi giver et lille indblik i hvilke elementer som skal til for at skabe en forestilling.

Rundvisningen egner sig bedst fra 10 år.

Vi gør opmærksom på at der er mange trapper og turen rundt ikke er egnet for gangbesværede.

Særlige grupperundvisninger 

Større grupper kan træffe aftale om rundvisning på teatret på udvalgte dage. Det koster 65 kr. pr. deltager i grupperundvisninger eller et minimumsbeløb på 1500 kr. For skoleelever og studerende 55 kr. pr. deltager (dog et minimumsbeløb på 1000 kr.)

Du kan træffe aftale om grupperundvisninger på til arrangement@aarhusteater.dk
Vi tilbyder desuden grupperundvisninger i forbindelse med forestillinger og/eller middag på teatret.

Sikke en oplevelse! Jeg har aldrig været i Aarhus Teater, og er helt overrasket over den smukke udsmykning
Personaleforening Søstrene Grene
Det er ikke sidste gang jeg besøger teateret. Sikke en hyggelig atmosfære og hvor var maden god.
Personaleforening Søstrene Grene

Lyt med i Kulissen

I podcastserien KULISSEN kommer lytteren med rundt i afdelingerne på Danmarks største landsdelsscene.
Hvert afsnit har et tema, der går i spænd med en aktuel forestilling. Podcasten sætter teaterfagligheden højt, og derfor kan man i KULISSEN høre medarbejdere på et teater nørde løs på deres specifikke fagområde.

Hvilke håndværk skal der til for at skabe en teaterforestilling? Og hvem er de mennesker der får teatermagien til at ske?

Du finder Kulissen, der hvor du lytter til podcasts