Ung i Aarhus Teater

Kom i teatret for kun 90,- alle dage

Hvornår gælder det?

Har du et gyldigt studiekort til en SU-berettiget uddannelse ELLER er du under 25 år, så kan du købe billet til kun kr.90,- 

Den pris gælder alle forestillinger, på alle vores scener og til alle dage. De dyreste pladser på Store Scene (Kategori A og O) er dog undtaget. 

Du skal blot vælge kategorien Ung eller Studerende under billettype i løbet af dit køb online. Og så huske ID under teaterbesøget. 

Hvem er det for? 

Alle er velkomne på Aarhus Teater. Om du er flasket op med Holberg eller senest har set en skoleforestilling fra parallelklassen, så har vi noget til din smag. 

Som landsdelsscene er vi forpligtet til at lave teater for alle. Derfor finder du også både store, musikalske forestillinger med masser af effekter og også små intime eksperimenter, hvor vi udfordrer publikums rolle i rummet. Vi laver klassikere. Vi laver nye fortællinger. Vi laver noget der provokerer, noget du griner af, noget du græder over og noget som rører dig. 

Du kan læse vores tips til førstegangsbesøgende her

Hvorfor teater?

Streamingtjenesterne er der også imorgen. Og bøgerne render ingen vegne. Men teatret er live, lige nu og her og aftenens forestilling er ikke 100% den samme som den igår eller den imorgen. 

Lider du af FOMO er teatret svaret. 

Og for at citere en instagrammer efter et besøg på Aarhus Teater:

"Det er sgu lidt fedt at man kan få lov til at klappe helt amok ad levende mennesker. Og ikke bare tage et afsnit mere"

Hvilken er for mig?

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev sender vi dig hver uge en oversigt over aktuelle forestillinger. Vi giver en ganske kortfattet opsummering af hvad det er, hvad du kan forvente og hvornår forestillingen spiller. 

Det er også der vi giver dig en heads up, hvis det nærmer sig udsolgt så du ikke går glip af noget. 

facebook deler vi tit videoer fra prøverummet på de forskellige forestillinger. Det kan være med til at give dig et billede af hvad du kan forvente. 
Tit vil der også være takeovers på instagram fra skuespillere eller andre medarbejdere, som kan give dig lidt inspiration til hvilken forestilling du skal se. 

Giv os din mail!

Så sender vi dig en reminder

Aarhus Teater