Fordele for Erhvervsnetværket
på Aarhus Teater

Som medlem af Erhvervsnetværket er du en del af et mangfoldigt og stærkt netværk bestående af fonde og virksomheder fra flere brancher, som mødes minimum 10 gange i løbet af en teatersæson.

Foruden den personlige kontakt, der opstår iblandt netværket, opnås naturligvis også en række konkrete fordele ved samarbejdet. Sammensætningen afhænger af kontraktaftalen, men her kan du læse mere om de punkter, som indgår i alle kontrakter.

Jeres kontaktperson:

ARRANGEMENTS- OG PARTNERSKABSCHEF
RIKKE DUEHOLM
rikke.dueholm@aarhusteater.dk
Mobil nr. 4213 4680

FOR MEDLEMMER AF ERHVERVSNETVÆRKET

Vær med, når måneders arbejde kulmininerer i den længeventede premiere på vores egenproduktioner på Store Scene + Scala, ca. 8 gange pr. sæson.

Aftenen begynder med et lukket forarrangement for netværket med tilhørende premieresnacks samt en eksklusiv præsentation til forestillingen. Der inviteres til en forfriskning i pausen og til den efterfølgende premierereception, hvor holdet bag forestillingen fejres.

Kom med på en dagsudflugt, hvor vi kombinerer uformel netværkssnak med spændende besøg på forskellige kulturinstitutioner og virksomheder og får aktuelle oplevelser med ægte ildsjæle bag.

Ved årsskiftet inviterer vi til en hyggelig nytårskur - altid med et kreativt islæt.

Vi runder sæsonen af med en sæsonmiddag i forbindelse med en af forårets premierer. 

Netværket informeres om store nyheder før alle andre - også den komme sæsons forestillinger.
På et morgenmøde præsenterer Teaterdirektøren det kommende år, og netværket kan forhåndsreservere billetter.

En sæson på Aarhus Teater udvikler sig løbende, og netværket tilbydes ofte at deltage.

Medlemmer af netværket får gratis og ubegrænset adgang til at bruge alle vores mødesale og 50% rabat på scenelejen til konferencer, større møder eller lignende. Vi giver selvfølgelig også særlige fordelagtige priser på AV-udstyr, teknisk bistand mv.

Med hver kontrakt følger en pulje af fribilletter, som frit kan disponeres over til vores egenproduktioner i sæsonen. Eksklusive reservationsmuligheder sikrer jer de bedste pladser og datoer, samt muligheden for at langtidsplanlægge.

Med et privat login er det nemt selv at booke billetterne, men vi gør det også gerne for dig.

Eksponering

Vi er stolte af vores erhvervsnetværk, og viser det gerne frem for såvel erhvervslivet som det kulturelskende publikum, der næsten hele året rundt besøger teatret.

Jeres virksomheds navn og/eller logo bliver eksponeret på følgende vis:

  • På sponsortavler i teatrets publikumsområder, som hvert år besøges af over 110.000 gæster
  • På aarhusteater.dk, som månedligt har 30.000 besøgende
  • I sæsonkataloget, som trykkes i 10.000 eksemplarer pr. sæson
  • I alle trykte forestillingsprogrammer til egenproducerede forestillinger
  • I en helsides nytårsannonce i Jyllands-Posten
  • I netværkets eget nyhedsbrev (ca. 4 pr. sæson)

Følg teatret på Instagram og Facebook

#aarhusteater

#atbusiness

Fast rabat på Restaurant Hack

På Aarhus Teater finder I også Restaurant Hack og natklub, som er teatrets faste leverandør, når det gælder enhver form for forplejning. Hack er beliggende i selve teaterbygningen med egen indgang. Køkkenet benytter lokale/danske råvarer og der er altid tale om menuer med årstidsaktuelle råvarer. Teamet bag Cafe Hack er vant til at navigere et kunstneriske hus og er altid friske på at tilpasse serveringen efter jeres ønsker.

Som erhvervspartner får I også et fysisk Hack-kort, som giver 10 % rabat på serveringer i selve restauranten. Kortet kan f.eks. benyttes til uformelle kundemiddage eller deles med jeres ansatte, hvis de påtænker en middag inden teaterbesøget.

Velkommen i Aarhus Teater
og på Hack

Hack
ADM. DRIFTSCHEF
ANJA MARTINUSSEN
anja@cafehack.dk
Mobil nr. 2067 9196