Kontakt

AARHUS TEATER
Teatergaden
8000 Aarhus C

__________________________

BILLETSERVICE
Tlf.: 70 21 30 21
Mail: billet@aarhusteater.dk

Andre henvendelser:
info@aarhusteater.dk

Arrangementer og rundvisninger
mail: arrangement@aarhusteater.dk

Restaurant og bestilling ved Cafe Hack
mail: info@cafehack.dk

______________________________

ADMINISTRATION
Kun omstilling til værksteder og ansatte
Tlf. 89 33 23 00

______________________________

AARHUS TEATER
Skolegade 4
8000 Aarhus C
CVR NR. 38 40 40 16

Bankforbindelse:
Danske Bank 3627 konto nr. 3617218046
Iban: DK9830003617218046
Swift: DABADKKK

 

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til HR-chef Lene Christensen på lene.christensen@aarhusteater.dk

Til Aarhus Teaters it-afdeling søger vi snarest muligt en it-supporter.

Du skal sammen med en kollega sikre, at teatrets systemer kører problemfrit og dermed understøtter husets aktiviteter. Du vil som IT-supporter være hands-on på support, fejlfinding, indkøb og installering af pc’ere, software, telefoner og AV-udstyr. Samtidig bliver du kontaktperson til vores eksterne IT-leverandører, og du er den person der vurderer, hvordan både daglig drift, support og udvikling gennemføres.

JOBPROFIL
Aarhus Teater er et kreativt hus med et uformelt miljø. Som it-supporter kommer du til at samarbejde på tværs i huset og får berøring med alle faggrupper. Du skal derfor kunne stille de rette spørgsmål og levere ydelser til kolleger, som ikke nødvendigvis er IT-kyndige. Og så har du en interesse for teater og vil kunne trives i et kreativt miljø.

Som IT-supporter refererer du til Salgs- og Marketingchefen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være daglig drift og support af teatrets forskellige udstyr, samt kommunikation til både kolleger, publikum og leverandører – i samarbejde med din kollega i afdelingen.

DIN PROFIL
Du er hjælpsom og fleksibel, og du trives i en varieret hverdag, hvor både projekter og løbende ad hoc-opgaver skal løses. Dit servicegen skinner igennem, og du kan og vil bidrage til teamet både fagligt og socialt. Du går struktureret og metodisk til dine opgaver, og du kan løse dine opgaver både selvstændigt og i samarbejde med kolleger og kunder.
- Du har en relevant uddannelse, fx IT-supporter, datatekniker, IT-teknolog eller lignende
- Du har erfaring fra en lignende stilling
- Du har erfaring med Microsoft Software og Azure
- Du trives med kundekontakt

VI TILBYDER
Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være med til at udvikle Aarhus Teater i tæt samspil med teatrets øvrige 100 fastansatte, og løse den store udfordring det er at give professionel teaterproduktion fleksible og sikre it-applikationer og it-services.
Du bliver en del af et dynamisk, kreativt og ambitiøst hus, der på højt fagligt og kunstnerisk niveau skaber engagerende og vedkommende scenekunst.
Løn efter individuel forhandling.

Vi glæder os til at høre fra dig senest den 8. august 2021. Send din ansøgning til job@aarhusteater.dk, skriv ’it-supporter’ i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til Salgs- og Marketingchef Emilie Brøgger på Emilie.Jensen@aarhusteater.dk. (Vi holder sommerferie i uge 27-30). Samtaler afholdes i uge 33

Til Aarhus Teaters sufflørafdeling søger vi en eller flere freelancemedarbejdere til produktioner i sæson 21/22 og herefter. Der kan eventuelt blive tale om flere sammenhængende perioder. 

Som sufflør er din hovedopgave at sufflere ved prøver og forestillinger samt ændre/redigere i manuskripter. Suffløren er desuden ansvarlig for at notere skuespillernes arrangementer og aftaler om stikord mv. Herudover kan du blive bedt om at assistere forestillingslederen med fx opstilling, videregivelse af information til øvrige afdelinger, rekvisitter osv.  

DIN PROFIL: 

Vi søger dig, hvis du kan opfylde nedenstående: 

- Du har gode danskkundskaber, og du har en fornemmelse for rytmen i sproget og et højt læsetempo 

- Du udstråler ro, også i pressede situationer. Herudover skal du ikke være bange for at tage ordet og tale højt og tydeligt når det er nødvendigt. 

- Du kan holde koncentration og fokus i de mange prøvetimer 

- Du har en klar og tydelig stemme og diktion, og din udtale er præcis 

- Du har gode IT-kundskaber og er fortrolig med Word 

- Du har gode samarbejdsevner; du kommer til at indgå i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i huset, og du skal kommunikere med forestillingens instruktør indenfor de anvisninger, som bliver dig givet.  

- Du har en god situationsfornemmelse; du skal finde din plads i rummet, være nærværende og indgyde tryghed for skuespillerne, og samtidig vide, hvornår du skal holde dig i baggrunden. 

- Dit fremmøde er stabilt  

Kendskab til suffli og/eller teaterarbejde vil være en fordel, men alle interesserede skal være velkomne til at søge. 

En produktions varighed for sufflører er oftest 7-9 uger, fordelt på både dag- og aftenarbejde. Prøvetiderne på en given forestilling ligger fast for hele perioden (ofte 10.00 – 16.00 eller 12.00 – 18.00, de sidste 2 uger til 22.00.) Herudover kan der forekomme dubleringsprøver. Suffløren er til stede i en hel prøveperiode plus en uge efter premieren. Vi arbejder i 6-dages uger. 

VI TILBYDER 

Som ansat på Aarhus Teater får du mulighed for at udvikle dine færdigheder, lære af de bedste og bruge din kreativitet. Du får lejlighed til at være med til at realisere instruktørers ideer og visioner og du bliver en del af et velfungerende hus, hvor gensidig respekt og godt sammenhold bevares selv i en travl hverdag. Aarhus Teater er et kreativt hus, der på højt fagligt og kunstnerisk niveau skaber engagerende og vedkommende forestillinger. 

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst med Teknisk Landsforbund (TL).  

Vi glæder os til at høre fra dig senest den. 11. august 2021.  Ansættelsessamtaler afholdes i uge 33. Du skal sende din ansøgning til job@aarhusteater.dk og skrive ’freelance sufflør’ i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til producent Annette Væring på Annette.Vaering@aarhusteater.dk. Mails besvares ikke i uge 28-30. 

Aarhus Teater kontakt afdeling 


LEDELSE

Teaterdirektør Trine Holm Thomsen / mail trine.thomsen@aarhusteater.dk

Direktør Allan Aagaard / mail allan.aagaard@aarhusteater.dk

HR chef Lene Christensen / mail lene.christensen@aarhusteater.dk

AFDELINGSLEDERE

Økonomichef Søren Just / mail: soeren.just@aarhusteater.dk

Producent Anette Lindblad Væring / mail: annette.vaering@aarhusteater.dk

Kommunikationschef Morten Daugbjerg / mail: morten.daugbjerg@aarhusteater.dk

Salgs- og Marketingchef Emilie Brøgger / mail: marketing@aarhusteater.dk

Produktionsleder Line Bjergø / mail: line.bjergoe@aarhusteater.dk

Scenechef Jesper Ahnfeldt / mail: jesper.mollerup@aarhusteater.dk 

Værkstedschef Lars Fog / mail: lars.fog@aarhusteater.dk

Chefdramaturg Hanne Lund Joensen / mail: hanne.joensen@aarhusteater.dk

Arrangements- og partnerskabschef Rikke Dueholm / mail: rikke.dueholm@aarhusteater.dk