Jacob Madsen Kvols

Jacob Madsen Kvols

Jacob Madsen Kvols er uddannet fra Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater i 2007.
Han har siden været tilknyttet teatrets faste ensemble og har spillet flere hovedroller på Aarhus Teater - i Antichrist, Brødrene Løvehjerte, Frankenstein og den Reumertvindende forestilling Skakten. Publikum har også kunnet opleve ham i Sylfiden, Idioten, Shakespeare/Lollikes Romeo og Julie og Moliéres Den Gerrige. I teaterkoncerterne Beach Boys, Bob Dylan, Mozart og Imagine samt i de to musicals Chess og Les Misérables har Kvols vist sit musikalske talent.

Jacob Madsen Kvols har kunnet opleves som Fakiren fra Bilbao og i forestillinger som Fornuft og Følelse, En kvinde uden betydning, som den tragiske ægtemand i Medea og som Pilatus i Jesus Christ Superstar. Jacob Madsen Kvols han også medvirket i den Reumertvindende musikforestilling Lyden af de skuldre vi står på, spillet Aslan i Narnia og Bernardo i West Side Story.

I de seneste sæsoner har han bl.a. medvirket i Lollikes Revolution og familieforestillingerne Den uendelige historie og Pagten, spillet Per Degn i genopsætningen af Erasmus Montanus og Frank´N´Furter i The Rocky Horror Show, en rolle som han modtog Årets Publikumspris for og blev nomineret til en Reumert for Årets Mandlige Hovedrolle.

I sæson 20/21 kan Jacob Madsen Kvols opleves i Et Juleeventyr, The Supreme Gentleman og Charlie & Chokoladefabrikken. 

Jeg har brug for at blive kastet ud på dybt vand, og det er kun skønt, at det sker så tit.
JACOB MADSEN KVOLS
Reumert nomineret som Årets mandlige hovedrolle for The Rocky Horror Show