Gavekort til Aarhus Teater

Giv en fælles oplevelse i gave

Billetter eller gavekort - køb det online

Giv billetter til vores forestillinger i gave. Så tager du valget, men personen som modtager billetterne kan altid bytte billetterne til en anden dag mod et gebyr på 25 kr.

Du kan også vælge at give et gavekort til Aarhus Teater. Det kan købes online året rundt. Det er hurtigt og enkelt at købe det og du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 60 - 495 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet sendes efter køb enten til dig som en pdf eller direkte til modtageren. Køb gavekort online - klik på billedet og gå til køb.

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra den dag det udstedes. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Bemærk: Det er desuden pt ikke muligt at købe gavekort og billetter på en gang, ønsker du at købe begge dele, skal du derfor foretage to køb. Gavekortet er gyldig i 3 år fra købsdato.

Få lidt af Aarhus Teater med hjem
Kan købes i Billetservice
Pagten Aarhus Teater
Halskæder
SPECIALDESIGNEDE
Halskæder

Til juleforestillingerne Den uendelige historie i 2018 og Pagten i 2019 blev der fremstillet særlige halskæder. Begge kan købes i teatrets Billetservice. 

Pris, inkl. lædersnor: 50,-

Paraply Scaneloft
Paraply med svaneloftet
SVANELOFT I REGN
Paraply

I vores Billetservice sælger vi vores helt specialdesignede paraply med svaneloftet indeni. Se åbningstider i vores Billetservice.

Pris paraply med svaneloft: kr. 50,-

julekugler
Julekugler
Smukke ord på træet
Julekugler

På Aarhus Teater knytter vi ord som elske, leve, tro på det vi skaber. Ord som måske også er vigtige for dig? De smukke julekugler fåes i guld eller sølv.

Pris pr julekugle: kr. 60,-

BÆREDYGTIGE TASKER
Genbrugstasker

Aarhus Teater reklamerer året rundt med kæmpestore bannere for aktuelle forestillinger på sine mure – men hvad sker der med bannerne når forestillingen er slut? Det grove men farverige materiale får skam nyt liv takket være Godsbanens kreative indbyggere, hvor Lis Keiding syer smarte tasker med eller uden genkendelige strejf fra byens teater.

Taskerne sælges både i Godsbanens salgsvogn og i teatrets billetservice til kun 100,-
Hver er unika og der er begrænset oplag.

 

Aarhus Teater Billetsalg
Billetservice