Billetservice

Kontakt Billetservice

tlf. 70213021
mail: aarhusteater@billetten.dk


Personlig betjening

ÅBNINGSTIDER I BILLETSERVICE
Indgang i Teatergade til højre for indgangen til Store Scene.

Billetservice er lukket frem til og med 5. april
Vi besvarer mail.

Se hvad vi har på programmet her

Billetten A/S håndterer Aarhus Teaters billetsalg
Det er Billettens billetsystem, som du køber dine billetter igennem ved Aarhus Teater. Det betyder også, at det er Billetten som håndterer alle refunderinger for teatret. I vil derfor muligvis opleve at få mails sendt fra aarhusteater@billetten.dk angående refundering. I kan have fuld tillid til disse mails. Det er endvidere Billettens callcenter som besvarer opkald til teatret. 

covid-19

Covid19 retningslinjer for Aarhus Teater

Aarhus Teater følger alle sundhedsmæssige retningslinjer i forbindelse med COVID-19 og vil frem til og med 5. april ikke kunne have publikum i teatret. Har du billet til en forestilling eller et arrangement vil du få direkte besked om refundering.

Skulle det i løbet af sæsonen blive nødvendigt at aflyse forestillinger på grund af COVID-19, vil de berørte gæster naturligvis få mulighed for at få refunderet deres billetter (minus gebyr). Omvendt så vil vi også tilbyde at refundere din billet indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud.

Vi vil gøre alt for at give dig en god og tryg oplevelse. I forhold til forestillinger i 2021 er alle forestillinger frem til sommer sat i salg med et reduceret antal pladser i salene. De blokerede pladser, som ikke er i salg, vil i salsoversigten fremstå som solgte. For at holde afstandskrav vil folk selv skulle placere sig med et sædes afstand i teatersalen på dagen og pladsnumre er derfor midlertidigt annulleret. Rækkenumre er så vidt muligt gældende, men vores kontrollører vil i nogen tilfælde skulle have mulighed for at omplacere publikum.

Det er endvidere påbudt, at man skal bære mundbind i teatret. Først når du sidder på din plads i salen må mundbindet tages af. Pauser skal afholdes i salen og drikkevarer kan afhentes ved ankomst til teatret. Kun kø til toiletterne vil give ret til ophold i publikumsområderne. Derudover vil der være opstillet håndsprit og vi opfordre alle til at udvise samfundssind.

Vi vil gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse, men vi beder om forståelse for at dette er en ny virkelighed og at vi er afhængige af at alle udviser samfundssind - også i teatret. 

Covid-19

HUSK AT VISE HENSYN OG ...
- Sprit hænder ofte
- Hold afstand
- Brug mundbind når du går til og fra din plads
- Undgå høje udråb ved applaus
- Føler du dig syg skal du ikke gå i teatret. Se byttepolitik her.

Covid-19

Hvad du kan gøre for den gode teatertur:

Præcise retningslinjer for dit besøg i forbindelse med selve forestillingen oplyses i servicemails 3 dage før dit besøg og på hjemmesiden umiddelbart op til premieren. Husk at holde dig løbende opdateret, da der kan komme ændringer med kort varsel.

Grundet de nuværende retningslinjer for Covid-19 skal du til forestillingerne frem til jul forberede dig på, at ankomsten til teatret og adgangen til din plads vil skulle foregå på en anden måde end du evt. er vant til.

Vigtig info om pladser på Store Scene:

Inden du ankommer til teatret, bedes du tjekke din billet og se, hvor i salen på Store Scene du skal sidde. Se om du skal gå til højre eller venstre og om du skal sidde på gulvet eller på 1. eller 2. Balkon. Det hele står på din billet. 

• Vores personale kontrollerer billetterne allerede ved hovedindgangen fra Teatergaden.
• Brug højre eller venstre indgang og følg skiltene til Gulv, 1. eller 2. balkon. Hvis I har bestilt snack- taske, kan denne afhentes i forhallen inden for hoveddøren.
• Find jeres række. Rækkenummeret på billetten er så vidt muligt gældende, men for at undgå at folk skal passere hinanden for tæt inde i salen, er pladsnumrene på billetten annulleret, og pladserne bliver besat i den rækkefølge folk ankommer.
• Hold et sædes afstand til andre gæster, der ikke er i jeres gruppe. Vores personale er klar til at hjælpe inde i salen.

Hent app'en smitte|stop
Hent app'en smitte|stop
Det er frivilligt at hente og anvende appen, og jo flere, der anvender den, desto flere smittekæder kan appen hjælpe med at bremse.

Praktiske informationer

Tjek altid vores hjemmeside. Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil det stå her. Vi vil også altid forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks.

Hvis dine billetter er købt online vil pengene ved en aflysning automatisk blive tilbageført til det kort, du har anvendt ved købet indenfor kort tid. Gebyr refunderes ikke. Hvis du har købt billetterne i Billetservice ved Aarhus Teater, skal du kontakte os på billet@aarhusteater.dk

Vi bytter gerne dine billetter til en anden dag i spilleperioden. Bemærk venligst at billetter ikke kan byttes til en anden forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage. En ombytning koster 25 kr. Pr. Billet (dog max 150,- totalt) og skal ske senest den sidste hverdag før forestillingen. Billetter kan byttes via telefon eller ved personlig fremmøde. Vi behøver bare ordrenummeret som står på billetterne. 

Så længe Sundhedsstyrelsen vurderer Covid-19 som en reel smittefare tager vi evt. sygdom meget alvorligt. Vi tilbyder derfor helt ekstraordinært at refundere din billet (minus gebyr) indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. 

Billetter tages ikke retur. Kun i tilfælde af aflysning gives pengene retur. Ekspeditionsgebyr refunderes ikke. 

Har du købt dine billetter online kan du altid finde dine billetter igen. Du skal blot logge ind på hjemmesiden via den profil, som du har købt billetterne i og under din profil kan du se alle dine ordrer. Husk at du ved udskrivning af nye billetter ikke længere kan anvende de oprindelige - skulle de evt. dukke op. Kontakt os på mail eller på telefon, hvis du ønsker at vi skal printe dine billetter igen.

Har du spørgsmål til dit besøg på teatret og finder du ikke dit svar på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har begrænsede åbningstider i vores Billetservice på teatret, men kan træffes på mail og tlf. 

Læs Aarhus Teaters Datapolitik og Handelsbetingelser


GODT AT VIDE...

OMBYTNING
Skal du ombytte dine billetter kan det også gøres via mail og telefon, så længe du oplyser ordrenummeret, som står på billetterne.

AFLYSNING 
Hvis en forestilling bliver aflyst vil det fremgå på hjemmesiden, men vi vil også altid forsøge at sende info om dette direkte til publikum så hurtigt som muligt. Denne info sendes til den person som har købt billetterne til forestillingen. 

INFO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående dit teaterbesøg. Ofte vil info dog være at finde på denne hjemmeside. 

Læs mere under Ofte stillede spørgsmål

GIV ET GAVEKORT

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 65 - 455 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet kan efter køb sendes enten til dig eller direkte til modtageren. Det koster 35 kr. i forsendelses- og ekspeditionsgebyr, hvis gavekortet skal sendes fysisk fra teatret.
Gavekortet kan også købes fysisk i vores Billetservice, hvor vi også har mulighed for at pakke det ind.

Særlig hjælp

Kontakt os inden dit besøg

En billigere billet? 

Læs mere om vores rabatter

Oversigt over pladser

Store scene

Store Scene Aarhus Teater
Store Scene Aarhus Teater
oversigt over pladser

Scala scene

Scala scene Aarhus Teater
Scala scene, Aarhus Teater

Støt teatret

Pga. Covid-19 kan Aarhus Teater ikke spille for fuld kapacitet. Vores indtægtsmuligheder er derfor udfordret mens vores udgifter til at skabe forestillingerne er forhøjet. 

Ønsker du at støtte teatret kan du gøre det ved at indbetale et beløb her.

Vi takker for alle bidrag store som små.