Billetservice

Kontakt Billetservice

mail: billet@aarhusteater.dk
tlf. 7021 3021 

Telefonen er åben:
Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00

Personlig betjening i billetkontoret:

Billetkontoret er kun åben for personlig betjening i forbindelse med forestillinger:
mandag – fredag: 17.00 – 19.30
lørdag: 12.00 – 16.00

Spilles der ikke forestilling vil Billetkontoret være lukket.

OBS! Ferielukket fra 27. juni - 11. august

Indgang i Teatergade til højre for indgangen til Store Scene.

Billetten A/S håndterer Aarhus Teaters billetsalg
Det er Billettens billetsystem, som du køber dine billetter igennem ved Aarhus Teater. Det betyder også, at det er Billetten som håndterer alle refunderinger for teatret. I vil derfor muligvis opleve at få mails sendt fra aarhusteater@billetten.dk angående refundering. I kan have fuld tillid til disse mails. Det er endvidere Billettens callcenter som besvarer opkald til teatret. 

GODT AT VIDE...

OMBYTNING
Skal du ombytte dine billetter kan det også gøres via mail og telefon, så længe du oplyser ordrenummeret, som står på billetterne.

AFLYSNING 
Hvis en forestilling bliver aflyst vil det fremgå på hjemmesiden, men vi vil også altid forsøge at sende info om dette direkte til publikum så hurtigt som muligt. Denne info sendes til den person som har købt billetterne til forestillingen. 

INFO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående dit teaterbesøg. Ofte vil info dog være at finde på denne hjemmeside. 

Læs mere under Ofte stillede spørgsmål

GIV ET GAVEKORT

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 65 - 455 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet kan efter køb sendes enten til dig eller direkte til modtageren. Det koster 35 kr. i forsendelses- og ekspeditionsgebyr, hvis gavekortet skal sendes fysisk fra teatret.
Gavekortet kan også købes fysisk i vores Billetservice, hvor vi også har mulighed for at pakke det ind.

covid-19

COVID-19 retningslinjer for Aarhus Teater

Opdateret 21. juni 2021

Vi vil gøre alt for at give dig en god og tryg oplevelse. Alle forestillinger i 2021 er derfor også forestillinger sat i salg med et reduceret antal pladser i salene. De blokerede pladser, som ikke er i salg, vil i salsoversigten fremstå som solgte.

For at holde afstandskravet er pladsnumrene midlertidigt annulleret og publikum vil selv skulle placere sig med et sædes mellemrum. Rækkenumrene vil dog som udgangspunkt stadig være gældende.

Retningslinjer

(med forbehold for ændringer)
  • Coronapas
  • Ophævelse af pladsnumre
  • Pause i salen 
  • Vis hensyn

Før besøget - husk Coronapas

Det er et krav at du som gæst på teatret kan fremvise et gyldigt corona-pas. Det vil sige enten skal du være færdigvaccineret eller have et negativ test-svar. Testen må max være 72 timer gammel fra prøvetagningstidspunktet og skal være gyldig ved ankomsttidspunktet til teatret. Både PCR-test og lyntest godkendes.

Kravet gælder alle fra og med 15 år. Personer, der pga. medicinske årsager, fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke kan testes er undtaget.

Hav gerne både billet og coronapas klar ved indgangen til teatret. Begge dele kan vises enten udprintet eller på din mobilskærm. 

Gæster skal kunne fremvise enten
- en negativ COVID-19-test max 72 timer gammel, eller
- dokumentation for påbegyndt eller fuldført vaccination, eller
- dokumentation for overstået forløb med coronavirus i forbindelse med besøg

Uddybning
Negativ Covid-19 test må maksimalt være 72 timer gammel (3 døgn) på ankomsttidspunktet.
Navn, testtidspunkt og testresultat skal fremgå. Både PCR-test fra offentlige testcentre og kviktest fra private udbydere (fx Falck) kan anvendes. Testen kan fremvises enten på papir eller digitalt. 

På grund af stort pres på hjemmesiden sundhed.dk, appen MinSundhed og ventetider på at komme igennem anbefales det, at I som forberedelse til jeres besøg printer/gemmer dit testresultater. Alternativt kan man tage et foto af testresultatet, hvor navn og testtidspunkt fremgår, så det let er klar til fremvisning ved ankomst.

Sammen med testresultatet skal man kunne fremvise anden ID med navn (sygesikringskort, kørekort eller lign.), da vores personale skal kunne efterse at navn matcher navnet på testen.

Følgende er undtaget fra kravet om test:
· Børn under 15 år.
· Personer, der pga. medicinske årsager, fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke kan testes.

Tidligere smittede
Personer, der tidligere har været smittet med COVID-19. Gæster skal fremvise dokumentation for en positiv Covid19-test (smittet) som ved tidspunktet for den pågældendes besøg på Aarhus Teater ligger mindst 2 uger før og højst 180 dage inden besøgstidspunktet.

Vaccinerede
Personer, der er vaccinerede mod COVID-19 skal medbringe dokumentation for dette. Du kan hente et coronapas for COVID-19 vaccination 14 dage efter din 1. vaccinedosis. Indtil da skal du kunne fremvise en negativ test. Coronapas efter 1. vaccination er gyldig i 42 dage. 

Dit Coronapas for vaccination kan fremvises enten på papir eller digitalt. Sammen med coronapas skal man kunne fremvise anden ID med navn (sygesikringskort, kørekort eller lign.), da vores personale skal kunne efterse at navn matcher navnet på passet. 

Læs mere om regler for Coronapas her 

Pladsnumre er annulleret

Rækkenummeret på billetten er så vidt muligt gældende, men for at have afstand og for at undgå at folk skal passere hinanden for tæt inde i salen, er pladsnumrene på billetten annulleret, og pladserne bliver besat fra midten og ud i den rækkefølge folk ankommer.

Hold et sædes afstand til andre gæster, der ikke er i jeres gruppe og sæt jer forskudt. Vores personale er klar til at hjælpe og anvise pladser inde i salen. 

Pause i salen

Grundet Covid-19 retningslinjer beder vi jer tilbringe pausen i forestillingen på jeres pladser i salen. Kun kø til toiletterne vil give ret til ophold i publikumsområderne under pausen.

Baren vil derfor heller ikke være åben i pausen, men inden forestillingen kan der købes fra et begrænset sortiment. Har I forudbestilt pause-snacks, afhentes disse ved ankomsten til teatret. 

Ingen krav om mundbind/visir

Det er pr 14. juni ikke længere et krav at I benytter mundbind eller visir i teatret. Man er naturligvis velkommen til at benytte det efter eget ønske. 

Hold dig orienteret om retningslinjerne:

Præcise retningslinjer for netop dit besøg oplyses i servicemails 3 dage før dit besøg og på siden her. 

Husk at holde dig løbende opdateret, da der kan komme ændringer med kort varsel. 

Aflysning p.g.a Corona

Skulle det blive nødvendigt at aflyse forestillinger på grund af COVID-19, vil de berørte gæster naturligvis få mulighed for at få refunderet deres billetter (minus gebyr). Du vil I det tilfælde få en direkte mail fra os.

Omvendt så vil vi også tilbyde at refundere eller ombytte din billet op til 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. Vi skal blot have modtaget din anmodning indenfor vores åbningstid. 

Sæt tid af før og efter forestillingen

Dørene åbner 30 minutter før forestillingen starter. Da vi kun sælger halvdelen af pladserne i salen, vil alle have tid til at finde sin plads i ro og mag. Vi anbefaler, at I kommer senest 15 minutter, før forestillingen begynder.

På Store Scene skal I gå direkte til jeres pladser. I må naturligvis gerne hænge jeres overtøj inden I går ind i salen, men husk at holde afstand.

Også efter forestillingen opfordrer vi til at vise hensyn og tage jer god tid til at komme ud af teatret. Hold afstand og brug tiden til at spritte af og summe over din teateroplevelse.


Praktiske informationer

Tjek altid vores hjemmeside. Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil det stå her. Vi vil også altid forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks.

Hvis dine billetter er købt online vil pengene ved en aflysning automatisk blive tilbageført til det kort, du har anvendt ved købet indenfor kort tid. Gebyr refunderes ikke. Hvis du har købt billetterne i Billetservice ved Aarhus Teater, skal du kontakte os på billet@aarhusteater.dk 

Vi bytter gerne dine billetter til en anden dag i spilleperioden. Bemærk venligst at billetter ikke kan byttes til en anden forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage. En ombytning koster 25 kr. Pr. Billet (dog max 150,- totalt) og skal ske senest den sidste hverdag før forestillingen. Billetter kan byttes via telefon eller ved personlig fremmøde. Vi behøver bare ordrenummeret som står på billetterne. 

Så længe Sundhedsstyrelsen vurderer Covid-19 som en reel smittefare tager vi evt. sygdom meget alvorligt. Vi tilbyder derfor helt ekstraordinært at refundere din billet (minus gebyr) indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. 

Billetter tages ikke retur. Kun i tilfælde af aflysning gives pengene retur. Ekspeditionsgebyr refunderes ikke. 

Har du købt dine billetter online kan du altid finde dine billetter igen. Du skal blot logge ind på hjemmesiden via den profil, som du har købt billetterne i og under din profil kan du se alle dine ordrer. Husk at du ved udskrivning af nye billetter ikke længere kan anvende de oprindelige - skulle de evt. dukke op. Kontakt os på mail eller på telefon, hvis du ønsker at vi skal printe dine billetter igen.

Har du spørgsmål til dit besøg på teatret og finder du ikke dit svar på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har begrænsede åbningstider i vores Billetservice på teatret, men kan træffes på mail og tlf. 

Læs Aarhus Teaters Datapolitik og Handelsbetingelser


Særlig hjælp

Kontakt os inden dit besøg

En billigere billet? 

Læs mere om vores rabatter

Oversigt over pladser

Store scene

Store Scene Aarhus Teater
Store Scene Aarhus Teater
oversigt over pladser

Scala scene

Scala scene Aarhus Teater
Scala scene, Aarhus Teater

Støt teatret

Pga. Covid-19 kan Aarhus Teater ikke spille for fuld kapacitet. Vores indtægtsmuligheder er derfor udfordret mens vores udgifter til at skabe forestillingerne er forhøjet. 

Ønsker du at støtte teatret kan du gøre det ved at indbetale et beløb her.

Vi takker for alle bidrag store som små.