Billetservice

Kontakt Billetservice

mail: billet@aarhusteater.dk
tlf. 7021 3021 

Telefonen er åben:

  • Mandag: kl. 10-16 
  • Tirsdag: kl. 10-15 
  • Onsdag: kl. 10-16 
  • Torsdag: kl. 10-16 
  • Fredag: kl. 10-15 

Indgang til Billetkontoret er i Teatergade til højre for indgangen til Store Scene.

Billetkontoret på teatret er åbent for personlig betjening i forbindelse med forestillinger på Store Scene og Scala mandag – torsdag 17 .00 – 19.30 og lørdag 12 .00 – 16.00. Spilles der ikke forestilling på disse scener vil Billetkontoret være lukket. 

Billetten A/S håndterer Aarhus Teaters billetsalg
Det er Billettens billetsystem, som du køber dine billetter igennem ved Aarhus Teater. Det betyder også, at det er Billetten som håndterer alle refunderinger for teatret. I vil derfor muligvis opleve at få mails sendt fra aarhusteater@billetten.dk angående refundering. I kan have fuld tillid til disse mails. Det er endvidere Billettens callcenter som besvarer opkald til teatret. 

GIV ET GAVEKORT

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 65 - 490 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet kan efter køb sendes enten til dig eller direkte til modtageren. Det koster 35 kr. i forsendelses- og ekspeditionsgebyr, hvis gavekortet skal sendes fysisk fra teatret.
Gavekortet kan også købes fysisk i vores Billetservice, hvor vi også har mulighed for at pakke det ind.

GODT AT VIDE...

OMBYTNING
Du kan bytte dine billetter til en anden dag i spilleperioden, men senest 24 timer inden den dag du har billet til. Bemærk at billetter kun kan byttes til billetter til samme forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage.

En ombytning via telefon eller i vores billetservice koster 25 kr. pr. billet (dog max 150,- totalt). Vi behøver bare ordrenummeret som står på billetterne. Billetter købt online fra november 2022 er gratis at ombytte online. Billetter som ombyttes online kan kun ombyttes til billetter til samme pris.

AFLYSNING 
Hvis en forestilling bliver aflyst vil det fremgå på hjemmesiden, men vi vil også altid forsøge at sende info om dette direkte til publikum så hurtigt som muligt. Denne info sendes til den person som har købt billetterne til forestillingen. 

INFO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående dit teaterbesøg. Ofte vil info dog være at finde på denne hjemmeside. 

Læs mere under Ofte stillede spørgsmål


Praktiske informationer

Tjek altid vores hjemmeside. Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil det stå her. Vi vil også altid forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks.

Hvis dine billetter er købt online vil pengene ved en aflysning automatisk blive tilbageført til det kort, du har anvendt ved købet indenfor kort tid. Gebyr refunderes ikke. Hvis du har købt billetterne i Billetservice ved Aarhus Teater, skal du kontakte os på billet@aarhusteater.dk 

Vi bytter gerne dine billetter til en anden dag i spilleperioden. Bemærk venligst at billetter ikke kan byttes til en anden forestilling.

Du kan bytte dine billetter til en anden dag i spilleperioden, men senest 24 timer inden den dag du har billet til. Bemærk at billetter kun kan byttes til billetter til samme forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage.

Det er gratis at ombytte billetter online, men kun hvis billetterne også er købt online fra november 2022. Billetter som ombyttes online gennem kan også kun ombyttes til billetter til samme pris.

En ombytning via telefon eller i vores billetservice koster 25 kr. pr. billet (dog max 150,- totalt). Vi behøver bare ordrenummeret som står på billetterne.

Du kan ombytte dine billetter til en anden dato på samme forestilling gratis via vores online billetsystem. Men kun hvis billetterne også er købt online. 

Det gøres ved at logge på "Min Side" (klik på ikon øverst th på hjemmesiden). Bemærk at du skal logge på med den mail, som billetterne er købt med.

Når du er logget ind skal du vælge fanebrevet "ordrer". Vælg de billetter du ønsker at ombytte og klik herefter på "ombyt".

Når du har valgt de nye billetter vil du skulle betale for dem på ny. Når du gør det bliver de oprindelige billetter annulleret. De er hermed ikke længere gyldige og beløbet for dem tilbagebetales herefter automatisk til det betalingskort, som blev brugt i forbindelse med billetkøbet.

 

Billetter tages ikke retur. Kun i tilfælde af aflysning gives pengene retur. Gebyr refunderes ikke. 

Har du købt dine billetter online kan du altid finde dine billetter igen. Du skal blot logge ind på hjemmesiden via den profil, som du har købt billetterne i og under din profil kan du se alle dine ordrer. Husk at du ved udskrivning af nye billetter ikke længere kan anvende de oprindelige - skulle de evt. dukke op. Kontakt os på mail eller på telefon, hvis du ønsker at vi skal printe dine billetter igen.

Har du spørgsmål til dit besøg på teatret og finder du ikke dit svar på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har begrænsede åbningstider i vores Billetservice på teatret, men kan træffes på mail og tlf. 

Læs Aarhus Teaters Datapolitik og Handelsbetingelser


Særlig hjælp

Kontakt os inden dit besøg

En billigere billet? 

Læs mere om vores rabatter

Oversigt over pladser

Store scene

Store Scene Aarhus Teater
Store Scene Aarhus Teater
oversigt over pladser

Scala scene

Scala scene Aarhus Teater
Scala scene, Aarhus Teater