Velkommen her

Find vej

Aarhus Teater findes ved Aarhus Domkirke lige ved Bispetorvet. Forestillingerne spiller som ofte på teatrets scener i Teatergade i Aarhus C. Parkering i nærheden af teatret kan være omstændigt , så kør hjemmefra i god tid. Der findes en række parkeringshuse og pladser i 5-10 minutter gåafstand fra Aarhus Teater. Se vejledende video nedenfor. Teatret er altid åbent en halv time før forestillingen begynder. Dørene til teatersalen lukker ved forestillingens start. Vi anbefaler derfor at komme i god tid, så du kan nå at finde din plads.

TRANSPORT
De tætteste bus-stoppesteder ved Aarhus Teater er ved Dokk1 ved Europaplads, Busgaden eller Klostertorv, som ligger kun 5-10 min fra teatret. Det er også muligt at tage Letbanen til Skolebakken.

ADGANG FOR DÅRLIGT GÅENDE OG KØRESTOLSBRUGERE
Elevator er tilgængelig ved sceneindgangen i Skolegade 4 og hjælp ydes. Der forefindes få handicap p-pladser i Teatergaden ved teatrets hovedtrappe. Handicaptoiletter forefindes ved alle scener. Bemærk at der ikke kan køres til teatret ad Skolegade efter kl.18, da Aarhus Kommune har placeret stelere/pullerter for at begrænse trafik. Læs mere under Særlig Service.

Find parkering nær Aarhus Teater

Aarhus Teater har intet P-hus. Benyt i stedet de mange omkringliggende P-huse i Aarhus C som ikke ligger langt fra teatret. De nærmeste p-anlæg findes i Dokk1 på Hack Kampmanns Plads 2, ved havnen i Navitas' p-huset, Sallings samt Magasins P-hus. Få et overblik på kortet som er vist nedenfor samt vores lille køre-video på denne side.

Få rabat på parkering i Dokk1

Sammen med Aarhus City Forening tilbyder vi 20% rabat på din parkering i Dokk1.

Parker og registrer bilen med dit kreditkort i DOKK1, få udleveret et éngangsrabatkort hos vores personale og få 20% RABAT når du henter din bil igen.

Parkering Aarhus Teater
Kom i god tid

Forestillingerne starter præcis

Døre som åbner inden forestillingen er dørene indtil publikumsområder. Kun ved Store Scene betyder det også adgang indtil pladserne i teatersalen. Dørene til Store Scene åbner en halv time inde forestillingen starter. Ved Scala, Studio og Stiklingen åbnes der ind til Scala Foyer en halv time inden forestillingen starter. Indgang til salen afhænger af den individuelle forestilling

Når dørene lukker, så betyder det at forestillingen går i gang og vi lukker dørene ind til teatersalen. Hvis du kommer for sent, bedes du afvente om du kan lukkes ind herefter. Det er teatrets personale som ved hvornår, hvordan og om det er muligt.  

Nyd pausen før-, under og efter

Det er muligt at nyde en kop kaffe i Scala Foyer eller ved Store Scene både før, under og efter forestillingen. Forestillingerne på Aarhus Teater har ofte en lille pause midtvejs. Undgå køen til baren i pausen, og få adgang til et meget større sortiment ved at forudbestille NemPause – så får du fri adgang kolde og varme drikkevarer og snacks i teatrets lokaler.

Læs mere under "Mad og Drikke"