Særlig service

Har du behov for særlig service i forbindelse med dit besøg på Aarhus Teater, vil vi meget gerne hjælpe dig.
ADGANG FOR DÅRLIGT GÅENDE

Kørestolspladser kan ikke købes online, men enten ved fysisk fremmøde i Billetservice eller på tlf. 7021 3021 / billet@aarhusteater.dk 

Aarhus Teater er et ældre teater, derfor er der trapper for at komme til alle scener, undtagen Stiklingen. Elevator er tilgængelig ved sceneindgangen i Skolegade 4, hvor man kan kontakte vagten på dørtelefonen og herefter lukkes ind. 

Rundvisninger på Aarhus Teater er ikke egnet til dårligt gående.

TOILETTER

Ikke alle toiletter i Aarhus Teater er hensigtsmæssigt placeret. På Store Scene er de fleste lokaliseret ved trappers repos. Handicaptoiletter findes ved elevatoren på balkonen i venstre side og til venstre for hovedindgangen. Ved Scala, Studio og Stiklingen findes toiletterne i stengangen.

KOM FREM TIL TEATRET
Bemærk hævede stelere efter kl.18

Der findes kun få P-pladser tæt ved teatret, men det er muligt at blive sat af foran teatret i Teatergaden lige foran teatrets hovedindgang. Gaden er dog ensrettet, så der skal køres ind af Skolegade fra Mindebrogade ved Europa Plads. Bemærk at skal du frem til teatret efter kl.18, skal vagten kontaktes på 8933 2300, så de kan sænke stelere i Skolegade. Ring først når du holder ved de hævede stelere/pullerter. 

DÅRLIGT HØRENDE

Ikke alle forestillinger er forstærket med mikrofoner. Særligt Scala scenen kan være en udfordring. Henvend dig til vores personale ved ankomst til teatret. Til hjælp kan der på Store Scene og Scala - ved henvendelse til vores personale - udleveres radiomodtager, som kan anvendes med halsslynge eller hovedtelefon. Ved billetkøb er Billetservice gerne behjælpelig med at finde de bedste pladser.

SYNSTOLKNING

Hvis du er blind er du meget velkommen til at kontakte teatret på info@aarhusteater.dk eller på telefon 70213021 og høre mere om forestillingerne. Du har også mulighed for at få tilsendt vores programmer kun som tekst til brug for oplæsning. En sjælden gang i mellem har vi mulighed for at synstolke forestillinger. Tilmeld dig evt. nyhedsbrevet for at få nyheder. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

DEMENSVENLIGT TEATER

Har du spørgsmål til forestillingen, om tema og udtryk er egnet til demensramte, så kontakt os endelig inden du køber billetter. Vi afholder også endvidere særlige rundvisninger i samarbejde med Demenshjørnet i Aarhus. Skriv til info@aarhusteater.dk.

Handicap

KØRESTOL

SÆRLIGE PLADSER
På Store Scene og Scala har vi 2 kørestolspladser pr. forestilling. På Studio og Stiklingen har vi 1 kørestolsplads pr. forestilling. Kørestolspladser bestilles hos Billetservice.

Kørestolsbrugere samt publikum der kan fremvise medlemskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice eller stamkort fra Dansk Blindesamfund kan gratis medbringe ledsager i Aarhus Teater. Kontakt Billetservice på tlf. 7021 3021.

ADGANG FOR KØRESTOLSBRUGERE
Elevator er tilgængelig ved sceneindgangen i Skolegade hvor man kan kontakte vagten på dørtelefonen og herefter lukkes ind. Kontakt venligst teatret i forvejen. Der kan parkeres i Teatergaden ved teatrets hovedtrappe. Handicaptoiletter forefindes ved alle scener.

HANDICAP P-PLADS
Der findes få handicapparkeringspladser i Teatergaden lige foran teatret. Efter at Bispetorvet er lukket for kørsel, skal der nu køres til Teatergaden fra Kannikegade, hvor ensretningen er vendt. Dvs. at der skal køres ind af Skolegade fra Mindebrogade ved Europa Plads.