Store Scene

Store Scene
Info om Covid19

Spilletidspunkt

Forestillingen spiller ikke længere

Varighed

Ca. 2 timer inkl. pause
NB. Pausen afholdes i salen


Cederholm & Bjerkø

Teaterkoncert C.V. Jørgensen

I mere end fire årtier har C.V. Jørgensen beriget os med syrede snapshots af et Danmark i forvandling. Han har besunget melankolien i den danske folkekarakter, som den folder sig ud mellem sommersøndage på Bellevue, Pligterne kalder og Spildte bedrifter. Og Det Si’r Sig Selv, at en teaterkoncert baseret på C.V. Jørgensens fornemme sangkatalog i enhver henseende byder på Lidt til og meget mer’.

C.V. Jørgensens tekster bliver sat i spil i nye fortolkninger, og du kan blandt andet opleve Entertainerens facetslebne juveler som Indian Summer og Det Regner i mit hjerte. Ørehængere som Mig & Charly og Hotel Halleluja og ømme kærlighedshymner som Elisabeth og Amor & den sidste pil. Alle de sange, der har ramt os dybt, og som formår at samle os på tværs af generationer, køn og klasse.

Teaterkoncert C.V. Jørgensen er skabt af det erfarne makkerpar instruktør Nikolaj Cederholm og musikalsk arrangør Kåre Bjerkø, der i 1994 opfandt teaterkoncerten som genre med Teaterkoncert Gasolin. Denne gang med et nyt og anderledes greb, der giver en intim teaterkoncert fremført af ni performere, som alle både synger og spiller instrumenter. Et originalt kollektiv med blandt andre Tue West, Mark Linn, Nive Nielsen, Simone Tang og Emil Prenter, der er ny skuespiller i Aarhus Teaters ensemble.

Pokkers charmerende, veloplagt og begavet
Politiken

Aarhus Stiftstidende

Fyldt med overraskelser og er kræs for hjerte og hjerne

Iscene

Visuelt øjenblær og smukke sange

Information

Dygtige sangere, velklingende musik og en klar visuel profil

Jyllands-posten

Alle de medvirkende er uden undtagelse imponerende dygtige

Gaffa

Opfindsomme musikalske arrangementer

Scenekanten

Charmende, forførende, dystert, samfundskritisk og dybt

Kristeligt Dagblad

Mange smukke højdepunkter

Cphculture

Nøgen hud og intens nærhed, som på een gang forfører og heler i en coronatid.

Sceneblog.dk

Der er nok af stjerneskud at glæde sig til

Kulturleben.dk

Alt bliver leveret optimalt, supersikkert

Broadway World Review

Utrolig spændende, dygtigt og velsyngende og -spillende cast

Detskuduse.dk

En stribe af fængende, forrygende, fabulerende glimt

Børsen

Mange flotte og heldigvis også overraskende elementer 

Ungtteaterblod

Engagerende og moderne

Mortenbuckhoj.dk

Visuelt flot og fornemt fremført teaterkoncert

Galleri fra forestillingen

Derfor må du ikke fotografere i salen

I teatersalen skabes der et bånd mellem scene og sal, mellem de mange publikum og spillerne på scenen. Det rum er live, her og nu og intimt. Og her forstyrrer en telefon meget. Både for dem i salen og dem på scenen.

Bl.a. derfor er det ikke tilladt at tage billeder under forestillingen. Simpelthen fordi vi ønsker at øjeblikket får fokus - at man oplever det fremfor at prøve at indfange det.

Vil man gerne dele de flotte visuelle indtryk efterfølgende har vi billeder og video til rådighed online, som det står publikum frit for at dele/gemme/nyde.

Aarhus Teater præsenterer Teaterkoncert C.V. Jørgensen i samarbejde med Aveny-T 

Forestillingen opsættes på Aveny-T i foråret 2022

AvenyT

Holdet bag
C.V. Jørgensen
Tekst & musik
Nikolaj Cederholm
Koncept & Iscenesættelse
Kåre Bjerkø
Musikalske arrangementer
Jon Stephensen
Scenografi
Anja Gaardbo
Koreografi

 

Jonas Bøgh
Sune Verdier
Lysdesign
Line Bech
Kostumer

 

Malte Oscar 
Lyddesign
MEDVIRKENDE
Nive Nielsen
Skuespiller & sanger

 

Tue West
Sanger & musiker

 

Mark Linn
Skuespiller & Sanger
Nana Schwartzlose
Sanger & musiker

 

Simone Tang
Skuespiller & sanger

 

Emil Prenter
Skuespiller & sanger
Carl-Christian Riestra
Skuespiller & sanger

 

Johan Klitgård
Skuespiller & sanger

 

Siff Vintersol
Skuespiller & sanger

Musikalsk arrangør Kåre Bjerkø: 

Sanger og musiker Tue West: 

Gratis
Introduktion til forestillingen

Teatrets dramaturger inviterer til en kort introduktion på udvalgte dage før forestillingsstart. 

Introduktionerne er ganske gratis at overvære, hvadenten du allerede har set forestillingen, har billet til dagens visning eller blot er nysgerrig på hvorfor lige netop denne forestilling er sat på scenen. 

Kampmannsalen
8. sept. kl. 18.45
15. sept. kl. 18.45

Bemærk: grundet Covid-19 er der kun begrænsede pladser til introduktionerne. 

Hvor godt kender du manden og musikken? 

Kan du f.eks. huske teksten til Costa del Sol? Eller hvilken by der swinger som ingen anden - ihvertfald ifølge C.V. Jørgensen. 

Lyt til originalerne af de sange, der fortolkes

C.V. Jørgensen er en af de største danske sangskrivere nogensinde. Han debuterede med albummet En stynet Strejfer i 1974 og fik sit store gennembrud med Storbyens små oaser (1977).

Hans sange har lige siden været rammende for flere generationer og sætter stadig i dag klare spor hos den unge del af befolkningen. Teksterne er udtryksfulde, smukke, enkle og poetiske. Omdrejningspunktet i hans tekster er ofte den menneskelige eksistens i det simple hverdagsliv, men samtidig formår han at inddrage det kritiske perspektiv, som er nødvendigt at italesætte.

Netop dette kan være grunden til, at C.V.’s sange efter 50 år stadig har en aktuel stemme i samfundet.
At han stadig er relevant blev mejslet i granit i 2018, hvor C.V.’s første turné i otte år blev meldt udsolgt på under 10 minutter.

Gå corona-sikkert i teatret

Aarhus Teater tager alle anbefalede forholdsregler, som giver publikum et godt og sikkert besøg i teatret. 

Før hver forestilling gøres salen grundigt ren og desinficeres og der er rigeligt med håndsprit. Desuden har vi reduceret antallet af billetter i salen, så forestillingen kan nydes med sikker afstand mellem publikum. 

Forebyg smitte – så vi kan komme tilbage til det, vi kender. Vi håber, at alle hjælper med at begrænse smittespredningen ved at overholde disse enkle regler:

  • Sprit hænder ofte
  • Hold afstand
  • Brug gerne mundbind, særligt når du passerer andre og host i ærmet
  • Undgå høje udråb ved applaus
  • Føler du dig syg, skal du ikke gå i teatret. Byt hellere din billet til en anden dag. Se byttepolitik her.
Følg også gerne disse råd og anvisninger. 
Klik på + for flere detaljer

Dørene åbner 30 minutter før forestillingen, så alle har tid til at finde plads i salen i ro og mag. Pladsen i vores forhal og buegangen på 1. sal er desværre så begrænset, at publikum skal gå direkte fra indgangen til Store Sal. Vi anbefaler, at du kommer senest 15 minutter, før forestillingen begynder.
Find vej til teatret her.

Inden du ankommer til teatret, bedes du tjekke din billet og se, hvor i salen på Store Scene du skal sidde. Se om du skal gå til højre eller venstre og om du skal sidde på gulvet eller på 1. eller 2. Balkon.
Det hele står på din billet.

Vores personale kontrollerer billetterne allerede ved hovedindgangen fra Teatergaden.

Brug højre eller venstre indgang og følg skiltene til Gulv, 1. eller 2. balkon. Hvis I har bestilt pausedrink, så kan det afhentes inden for hoveddøren (se afsnit om pause).

Tag overtøj med ind i salen.

Find jeres række. Rækkenummeret på billetten er så vidt muligt gældende, men for at undgå at folk skal passere hinanden for tæt inde i salen, er pladsnumrene på billetten annulleret, og pladserne bliver besat i den rækkefølge folk ankommer. Hold et sædes afstand til andre gæster, der ikke er i jeres gruppe og sæt jer forskudt. Vores personale er klar til at hjælpe og anvise pladser inde i salen. Hvis man er i en stor gruppe, og har både ulige og lige numre, kan vi desværre ikke garantere at I kommer til at sidde sammen.

Bliv siddende under hele forestillingen.

Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig.

Vend hovedet væk fra andre, hvis I skal passere tæt forbi hinanden.

Undgå høje udråb under applaus

Brug gerne mundbind

Der er 15 minutters pause i forestillingen. For at sikre afstanden mellem publikum er alle publikumsområder lukket for alt andet end køen til toilettet.

Pausen kan man i stedet holde inde i selve salen med Cafe Hacks ”Køletaske for to” – den koster 175 kr. og indeholder 2 glas rosé, en flaske vand og lidt snacks. Tasken kan købes via vores hjemmesiden og afhentes inden for hoveddøren, når I ankommer til teatret. I kan således nyde pausen på jeres plads. Alle barer i teatret er lukket, og pausedrinks skal forudbestilles. Se mere om Cafe Hacks ”Køletaske-for-to” her.

Hvis man skal strække benene i pausen, skal man helt ud på torvet foran teatret. Vær opmærksom på, at pausen er kortere end normalt og at det ikke er muligt at gå til sin plads, når først forestillingen spiller.

Undgå venligst høje udråb under appalus. Vis hensyn og tag dig god tid til at komme ud af teatret. Ikke alle går lige hurtigt. Hold afstand og brug tiden til at spritte af og summe over din teateroplevelse.

Køb drink til din pause

gør en god aften bedre

Køb din Pause-Køletaske inden forestillingensstart

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben under og efter forestillingerne i august og september og pausen skal derfor så vidt muligt afholdes i salen, hvor folk helst skal blive siddende. Cafe Hack tilbyder derfor i forbindelse med Teaterkoncerten C.V. Jørgensen, at drikkevarer medbringes i salen i form af en lækker køletaske som udover en halv flaske rosé til 2 personer også indeholder lidt snacks og en flaske kildevand. Tasken udleveres når du ankommer til teatret og du får tasken med hjem efter forestillingen.

Køletasken indeholder:
- Iskold rosé (flaske med 37,5 cl. )
- 1 Kildevand
- 2 glas
- Lette snacks

Drikker du ikke rosé, kan flasken ombyttes til en flaske rød- eller hvid-vin. Ombytningen skal ske ved udlevering og skal således ikke bestilles i forvejen.

Tasken kan med fordel købes inden du ankommer til teatret.

Pris kun 175 kr. pr. taske


Vita Danica
Spiller ikke længere
KH Marie - intet er nok

KH Marie VR-koncert

Digital visning
Sommer i Tyrol
Spiller ikke længere
Charlie & Chokoladefabrikken
Store Scene