Fortæl mig noget, og jeg vil glemme det. Vis mig en ting, og jeg husker det måske. Giv mig en oplevelse, og jeg glemmer det aldrig.

Sådan sagde Søren Kierkegaard. Og det gør vi også. For giver du, som lærer, børn og unge en oplevelse, hvor du engagerer dem og lader eleverne investere sig selv, åbner du porten til en verden, hvor læring, fællesskab og dannelse går hånd i hånd. Og de glemmer det aldrig.

Det er grundtanken i Aarhus Teater Læring (ATL), der siden 2015 har fungeret som Aarhus Teaters professionelle læringsafdeling. I ATL er scenen sat – bogstaveligt talt – for en række unikke teatertilbud til lærere og elever i folke- og gymnasieskolen. For vores aktiviteter udspiller sig altid i mødet med teatrets forestillinger.
Det gælder for eksempel, hvis du som dansklærer i folkeskolen følger vores efteruddannelse (Ej Blot Til Lyst) – og det gælder vores teater- og skriveværksteder, vores kurser i præsentation og formidling samt de forskellige fritidstilbud, hvor børn og unge selv laver teater.

Her på sitet kan du læse om alle vores tilbud til lærere og elever i grund- og ungdomsuddannelserne. Ønsker du at være up to date med ATLs aktiviteter og nye tiltag, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

Rigtig god fornøjelse med Aarhus Teater Læring

Modtag skole-relevante nyheder fra AT Læring

Aarhus Teater Lærings nyhedsbrev holder dig informeret om nye værksteder, undervisningsmaterialer og relevante skoleforestillinger Du kan til enhver tid framelde dig tjenesten igen via linket nederst i nyhedsbrevene

Læs teatrets data- og privatlivspolitik