Nanna Bøttcher

Nanna Bøttcher

Nanna Bøttcher er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2005. Hun har bl.a. medvirket i Æblet på Mammutteatret, Sex & Vold på Husets Teater og Made in India på Odense Teater og Teater Grob. I sæson 2009/10 var hun en del af Teater Momentums skuespillerensemble VOL 3.0 og har desuden medvirket i den omdiskuterede forestilling Pretty Woman A/S. Nanna Bøttcher er endvidere medudvikler af det satiriske, kunstneriske protestparti Dukkepartiet. På Aarhus Teater har Nanna Bøttcher tidligere medvirket i Fobiskolen, Kødkarrusellen, TV2 teaterkoncerten Hele verden fra forstanden.

Fra sæson 2015/16 blev hun fast i Aarhus Teaters ensemble og har siden været med i bl.a. Snedronningen, Familien der kunne tale om alt, En kvinde uden betydning, Fakiren fra Bilbao og Erasmus Montanus i 2017 samt Den Gode Vilje, musikforestillingen Momentet, Christian Lollikes Hospitalet,
Biedermann og brandstifterne, Friheden, Dancer in the Dark og senest i 2019 genopsætningen af Erasmus Montanus på både Østre Gasværk og Aarhus Teater og i Orestien på Scala. I sæson 2019/20 var Nanna med i Lazarus, Pagten, Lyden af de skuldre vi står på og Kagefabrikken. 

Vi kan mærke hinanden - også publikum - i rummet
Nanna Bøttcher

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere