Billetservice

Mail: billet@aarhusteater.dk
Telefon: 7021 3021

Telefonen er åben man-fre kl.10-16

ÅBNINGSTIDER I BILLETSERVICE

Personlig betjening
Indgang i Teatergade til højre for indgangen til Store Scene.

Åbent for personlig betjening torsdage fra kl. 14.00 – 19.30

På dage med forestillinger på Store Scene og/eller Scala derudover også åbent: 
mandag – fredag: 17.00 – 19.30
torsdag 14.00 – 19.30
lørdag 14.00 – 16.00 

Se hvad vi har på programmet her

covid-19

Covid19 retningslinjer for Aarhus Teater

Aarhus Teater følger alle sundhedsmæssige retningslinjer i forbindelse med COVID-19 i forhold til afstandskrav og placering af publikum i teatersalen og i de omliggende publikumsområder.

Derfor skal du være forberedt på, at dit besøg på teatret vil ske på en lidt anden måde, end du evt. er vant til.

Vi vil gøre alt for at give dig en god og tryg oplevelse. Udover ekstra rengøring, desinficering før hver forestilling og håndsprit, er alle forestillinger i 2020 sat i salg med et reduceret antal pladser i salene. De blokerede pladser, som ikke er i salg, vil i salsoversigten fremstå som solgte.

Vi forbeholder os ret til at placere publikum så hensigtsmæssigt som muligt indenfor købt prisgruppe, så vi kan overholde de gældende afstandskrav.

Præcise retningslinjer for dit besøg i forbindelse med selve forestillingen oplyses i servicemails 3 dage før dit besøg og på hjemmesiden umiddelbart op til premieren.

Skulle det i løbet af sæsonen blive nødvendigt at aflyse forestillinger på grund af COVID-19, vil de berørte gæster naturligvis få mulighed for at få refunderet deres billetter (minus gebyr). Omvendt så vil vi også tilbyde at refundere din billet indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. 

Covid-19

Forestillinger i 2020

Grundet retningslinjerne for Covid-19 skal du til forestillingerne i dette efterår og frem til jul forberede dig på, at ankomsten til teatret og adgangen til din plads vil skulle foregå på en anden måde end du evt. er vant til.

Du vil modtage en mail med praktiske informationer 3 dage før dit besøg. Eller du kan læse dem på forestillingens side her på aarhusteater.dk. 

Pauser skal afholdes i salen og drikkevarer kan afhentes ved ankomst til teatret. Kun kø til toiletterne vil give ret til ophold i publikumsområderne.

Husk at vise hensyn og ...
- Sprit hænder ofte
- Hold afstand
- Brug gerne mundbind - særligt når du går til og fra din plads
- Undgå høje udråb ved applaus
- Føler du dig syg skal du ikke gå i teatret. Se byttepolitik her.

Vi vil gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse, men vi beder om forståelse for at dette er en ny virkelighed og at vi i denne sammenhæng er afhængige af at alle udviser samfundssind. 

Hent app'en smitte|stop
Hent app'en smitte|stop
Det er frivilligt at hente og anvende appen, og jo flere, der anvender den, desto flere smittekæder kan appen hjælpe med at bremse.

Praktiske informationer

Tjek altid vores hjemmeside. Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil det stå her. Vi vil også altid forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks.

Hvis dine billetter er købt online vil pengene ved en aflysning automatisk blive tilbageført til det kort, du har anvendt ved købet indenfor kort tid. Gebyr refunderes ikke. Hvis du har købt billetterne ved Aarhus Teater skal du kontakte os på billet@aarhusteater.dk

Vi bytter gerne dine billetter til en anden dag i spilleperioden. Bemærk venligst at billetter ikke kan byttes til en anden forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage. En ombytning koster 25 kr. Pr. Billet (dog max 150,- totalt) og skal ske senest den sidste hverdag før forestillingen. Billetter kan byttes via telefon eller ved personlig fremmøde. Vi behøver bare ordrenummeret som står på billetterne. 

Så længe Sundhedsstyrelsen vurderer Covid-19 som en reel smittefare tager vi evt. sygdom meget alvorligt. Vi tilbyder derfor helt ekstraordinært at refundere din billet (minus gebyr) indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. 

Billetter tages ikke retur. Kun i tilfælde af aflysning gives pengene retur. Ekspeditionsgebyr refunderes ikke. 

Har du købt dine billetter online kan du altid finde dine billetter igen. Du skal blot logge ind på hjemmesiden via den profil, som du har købt billetterne i og under din profil kan du se alle dine ordrer. Husk at du ved udskrivning af nye billetter ikke længere kan anvende de oprindelige - skulle de evt. dukke op. Kontakt os på mail eller på telefon, hvis du ønsker at vi skal printe dine billetter igen.

Har du spørgsmål til dit besøg på teatret og finder du ikke dit svar på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har begrænsede åbningstider i vores Billetservice på teatret, men kan træffes på mail og tlf. 

Læs Aarhus Teaters Datapolitik og Handelsbetingelser


GODT AT VIDE...

OMBYTNING
Skal du ombytte dine billetter kan det også gøres via mail og telefon, så længe du oplyser ordrenummeret, som står på billetterne.

AFLYSNING 
Hvis en forestilling bliver aflyst vil det fremgå på hjemmesiden, men vi vil også altid forsøge at sende info om dette direkte til publikum så hurtigt som muligt. Denne info sendes til den person som har købt billetterne til forestillingen. 

INFO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående dit teaterbesøg. Ofte vil info dog være at finde på denne hjemmeside. 

Læs mere under Ofte stillede spørgsmål

GIV ET GAVEKORT

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 65 - 455 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet kan efter køb sendes enten til dig eller direkte til modtageren. Det koster 35 kr. i forsendelses- og ekspeditionsgebyr, hvis gavekortet skal sendes fysisk fra teatret.
Gavekortet kan også købes fysisk i vores Billetservice, hvor vi også har mulighed for at pakke det ind.

Særlig hjælp

Kontakt os inden dit besøg

En billigere billet? 

Læs mere om vores rabatter

Oversigt over pladser

Store scene

Store Scene Aarhus Teater
Store Scene Aarhus Teater
oversigt over pladser

Scala scene

Scala scene Aarhus Teater
Scala scene, Aarhus Teater

Støt teatret

Pga. Covid-19 kan Aarhus Teater ikke spille for fuld kapacitet. Vores indtægtsmuligheder er derfor udfordret mens vores udgifter til at skabe forestillingerne er forhøjet. 

Ønsker du at støtte teatret kan du gøre det ved at indbetale et beløb her.

Vi takker for alle bidrag store som små. 

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere