Rundvisninger

Spilledage

Udvalgte lørdage i teatersæsonen

Tidspunkter

Kl. 9.30 / 11.00

Pris

70,- 


Sæsonen igennem er der på udvalgte dage offentlige rundvisninger med mulighed for at gå teatret efter i krogene. Vores dygtige rundviser fortæller om husets historie, om arkitekturen og om udsmykningen. Turen går rundt i hele huset – til de forskellige scener, værksteder, rekvisitkælder mv.  Der kan være prøver på scener eller i prøvesale samt travlhed på værksteder, der medfører, at vi ikke kan garantere, at turen går forbi alle scener og værksteder. Men I vil uden tvivl få en anderledes og spændende oplevelse. 

Vores rundvisninger starter altid ved teatrets hovedtrappe i Teatergaden og varer ca. 75 min. Entreen er 70 kr. (55 kr. for skoleelever og studerende).

OBS! Vi gør opmærksom på, at rundvisningen ikke egnes til gangbesværede, da vejen går ad trapper.

Kom med på en specialdesignet rundvisning

I i disse COVID19-tider tilbyder vi specielt designede rundvisninger, som sikrer at de gældende retningslinjer for afstand og rengøring overholdes.

Rundvisningen består af fortællinger om husets historie, et kort besøg på 1. balkon ved Store Scene og afslutningsvis samles vi i et lokale, hvor gæsterne siddende (i et af vores publikumslokaler) bliver introduceret til husets arbejdsgange og ikke mindst får et indblik i vores mange teaterværksteders arbejde. 

Rundvisningerne varer 45-60 min. og koster 850 kr uanset antal - dog max. 20 personer på disse rundvisninger.

Skræddersyede rundvisninger

Større grupper kan træffe aftale om rundvisning på teatret på udvalgte dage. Det koster 65 kr. pr. deltager i grupperundvisninger eller et minimumsbeløb på 1500 kr. For skoleelever og studerende 55 kr. pr. deltager eller et minimumsbeløb på 1000 kr.

Du kan træffe aftale om grupperundvisninger på til arrangement@aarhusteater.dk
Vi tilbyder desuden grupperundvisninger i forbindelse med forestillinger og/eller middag på teatret.

Sikke en oplevelse! Jeg har aldrig været i Aarhus Teater, og er helt overrasket over den smukke udsmykning
Personaleforening Søstrene Grene
Det er ikke sidste gang jeg besøger teateret. Sikke en hyggelig atmosfære og hvor var maden god.
Personaleforening Søstrene Grene

Lyt med i Kulissen

I podcastserien KULISSEN kommer lytteren med rundt i afdelingerne på Danmarks største landsdelsscene.
Hvert afsnit har et tema, der går i spænd med en aktuel forestilling. Podcasten sætter teaterfagligheden højt, og derfor kan man i KULISSEN høre medarbejdere på et teater nørde løs på deres specifikke fagområde.

Hvilke håndværk skal der til for at skabe en teaterforestilling? Og hvem er de mennesker der får teatermagien til at ske?

Du finder Kulissen, der hvor du lytter til podcasts

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere