Gør en god aften bedre 

Cafe Hack leverer

Cafe Hack ligger i Teatergaden til venstre for Aarhus Teaters hovedindgang. Restauranten har fået sit navn efter arkitekt Hack Kampmann, som har tegnet Aarhus Teater. Cafe Hack er et fransk inspireret køkken med et højt gastronomisk niveau. Interessen for det nordiske køkken er også afspejlet i menuerne og der benyttes overvejende danske og lokale råvarer. Ud over at kunne opleve den hyggelige atmosfære kan du fra restaurantlokalet gå tørskoet til og fra teatret.

Cafe Hack står for al forplejning på teatret fra pausebarene i forbindelse med forestillingerne til  alt ved de større events. Ønsker du at booke et møde eller dit bryllup i teatrets smukke lokaler så kontakt Cafe Hack på info@cafehack.dk 

Gør en god aften bedre med en teatermenu på Cafe Hack

Teater menu

2 RETTER TIL 295 KR. PR. PRS.

Nyd en skøn middag i forbindelse med dit teaterbesøg. En ”Teater Menu” består af 2 retter til 295 kr. pr. person og udbydes kun på udvalgte datoer. De kan købes som tilkøb ved dit online billetkøb eller nedenfor. Middagen nydes på dagen i Cafe Hacks lokaler på hverdage inden forestillingen og på lørdage efter forestillingen. Når menuen er købt via hjemmesiden, er der samtidig reserveret bord i restauranten.

Se aftenens menukort på www.cafehack.dk

Køb menu før forestillingen
Mandag - fredag 
Cafe Hack menu
Cafe Hack menu lør
Køb menu efter forestillingen
Lørdag 
Rose Cafe Hack
gør en god aften bedre

Køb din Pause-Køletaske inden forestillingen starter

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben under og efter forestillingerne i august og september og pausen skal derfor så vidt muligt afholdes i salen, hvor folk helst skal blive siddende. Cafe Hack tilbyder derfor i denne sæson at drikkevarer medbringes i salen i form af en lækker køletaske som udover en ½ flaske rosé til 2 personer også indeholder lidt snacks og en flaske kildevand. Tasken udleveres når du ankommer til teatret og du får tasken med hjem efter forestillingen.

Køletasken indeholder:
- Iskold rosé (flaske med 37,5 cl. )
- 1 Kildevand
- 2 glas
- Lette snacks

Drikker du ikke rosé, kan flasken ombyttes til en flaske rød- eller hvid-vin. Ombytningen skal ske ved udlevering og skal således ikke bestilles i forvejen.

Tasken kan med fordel købes inden du ankommer til teatret.

Pris kun 175 kr. pr. taske

Nyd dagens simreret fra Cafe Hack inden forestillingen

Scala Foyer - tid til hygge

Simreret inkl. en øl kr. 165,-
Simreret alene kr. 125,-

Cafe Hacks populære simreret kan nydes i Scala Foyer i forbindelse med forestillinger på alle teatrets scener. Rettens indhold varierer med årstiden. Den serveres ved alle forestillinger med start kl.18.00 eller senere. Du behøver ikke at forudbestille simreretten, men vil du være sikker på, at der er en tallerken til dig inden forestillingen begynder, så kan du altid bestille retten her eller gennem dit billetkøb. 

OBS - ikke mulig i øjeblikket 

Pga. regler mht. Covid19 så er det ikke muligt at købe Simretten i øjeblikket.
Vi håber på det bliver muligt igen snarest. 

Cafe Hack Dagens Simreret
Dagens Simreret i Scala Foyer
Nem Pause
Spring køen over med Nem Pause
Ad libitum for kun 75 kr.

Bestil Nem Pause 

I forbindelse med udvalgte forestillinger tilbyder Cafe Hack "Nem Pause".  Forsyn dig med vin, cava, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks ad libitum for kun 75 kr. pr. person.

Nem Pause afholdes ved Store Scene i Otto Mønsted Salonen, som er det tilstødende lokale til Buegangen på 1. balkon ved indgang 6 på 1. sal. Ved forestillinger på Scala er afholdes Nem Pause i Scala Foyer.

Drikkevarer fra Nem Pause må ikke medbringes i teatersalen eller tages med ud fra Nem-pause området.

"Nem Pause" kan købes online eller på dagen inden forestillingstart.

Hold dit selskab i teatret lokaler

Læs mere

Kontakt Cafe Hack 

info@cafehack.dk 

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere